Veloce Uudet askeleet ja innovatiiviset palvelut

Päättynyt tilikausi ja sen merkitys

Tilikausi numero 3 päättyi tänään, ja se on ollut Veloce-yhtiölle äärimmäisen merkittävä. Yrityksemme on ottanut suuria harppauksia monilla eri osa-alueilla. Laajensimme ja kehitimme palvelujamme, lisäksi olemme kasvattaneet henkilöstömääräämme, siirtyneet uusiin upeisiin toimitiloihin ja investoineet voimakkaasti palveluihimme mittalaitehankinnoilla. Asiakaskuntamme on kasvanut, ja palvelumme ovat laajentuneet monipuolisiksi. Nykyään Veloce tarjoaa sähkösuunnittelua, sähkötöiden valvontaa, sähkörakennuttamista, kustannuslaskentaa, massalaskentaa urakoitsijoille, energiamittausta, lämpökuvausta, kartoituspalveluja ja kuntotarkastuksia. Sähkösuunnittelu on osoittautunut suurimmaksi palvelualueeksemme, saaden tukea muista palveluista ja mahdollistaen suurten datamäärien keräämisen – datan hyödyntämistä johdossa.

Kestävä kasvu ja uusien mahdollisuuksien luominen

Palvelujemme kehittäminen vaatii aikaa, erityisesti nopeasti kasvavassa yrityksessä. Uusien henkilöiden integroiminen tiimiin on yhtä tärkeää kuin palvelujemme hienosäätö. Tällä hetkellä meitä on kuusi ammattilaista, ja tulevan tilikauden aikana keskitymme vahvasti kehitystyöhön. Pyrimme vakiinnuttamaan ja yhtenäistämään sisäiset prosessimme, viimeistelemään nykyiset palvelumme ja kehittämään niitä edelleen. Yhteistyö urakoitsijoiden ja asiakkaiden kanssa on ollut avainasemassa kehitystyössämme, sillä räätälöimme palvelumme vastaamaan heidän tarpeitaan. Kaikki kehityksemme, oli se sitten suurta tai pientä, näkyy erilaisten hankkeiden tukemisena. Tämä on suurin tavoitteemme – tukea rakentamisprosesseja entistä tehokkaammin.

Investoinnit ja teknologian hyödyntäminen

Uusien toimitilojen käyttöönotto on aina merkittävä tapahtuma henkilöstölle. Olemme onnistuneet luomaan ympäristön, jossa työskentely on miellyttävää, ja investoineet voimakkaasti toimitilojemme viihtyvyyteen. Hyvät työpäivät eivät ole vain unelma, vaan tavoite, jota tavoittelemme jokaisena päivänä.

Keväällä teimme merkittävän investoinnin mittalaitteisiin, jotka mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Voimme lämpökuvata vanhat ryhmäkeskukset, mitata oikosulkuvirrat ja määrittää suojalaitteiden toiminnan standardien mukaisesti. Voimme suorittaa sähkönlaadunmittauksia ja tarkkailla sähkötehon kulutusta. Kaikki nämä toimet parantavat suunnittelupalvelujemme laatua ja antavat meille mahdollisuuden tarjota palveluita, joita muut suunnittelutoimistot eivät välttämättä pysty tarjoamaan.

Asiakkaiden arvostus ja kasvava asiakaskunta

Ammattimainen henkilöstömme on mahdollistanut asiakaskuntamme kasvun, ja olemme iloisia siitä, että olemme voineet laajentua vaikeassa taloustilanteessa. Kiitokset asiakkaillemme – ilman teitä hyviä päiviä toimistolla olisi vähemmän.

Veloce kiittää,
Marko Kurttila – Yrityksemme kehityksen puolesta