Sähkörakennuttaminen – helppoutta ja kustannussäästöjä tilaajalle

Veloce Consulting Oy on toiminut rakennuttajina useissa erilaisissa sähköjärjestelmien rakennuttamishankkeissa.

Kaikki tarvittavat palvelut hankkeeseen yhden yhteyden kautta. Vastaamme hankkeesta alusta loppuun, tämä kevyt rakenteemme tuo kustannussäästöjä tilaajalle.

Kenelle palvelumme on suunniteltu?

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kiinteistöt, joissa on vanhentuneet ja 2023 myynnistä poistuvat T5 ja T8 loisteputkivalaistuksella toteutetut valaistukset. Tai kiinteistön jokin heikkovirtajärjestelmä on vanhentunut ja se tulisi uusia. Kiinteistömuuntamo on saavuttanut kenties elinkaarensa lopun ja se tulee päivittää. Haette kiinteistön toiminnan varmentamista ja kaipaatte apua varavoimakoneiston hankintaan.

Aiemmissa hankkeissamme asiakkaitamme ovat olleet kaupungit ja kunnat, seurakunnat sekä yksityiset toimijat/yritykset ja kiinteistöosakeyhtiöt. Eli toimimme laajalla asiakassektorilla ilman kuntarajoja, etäisyydet eivät ole tänä aikana este vaan mahdollisuus.

Tuomme tilaajalle kustannussäästöjä, mutkattomuutta ja suoruutta, arjen helpotusta. Tilaajana voit keskittää oman huomiosi varsinaisiin tehtäviisi, Veloce hoitaa muun.

Palvelun sisältö

Kaupallisesti puolueeton palvelu. Kuuntelemme asiakkaan tarpeet ja laadimme sen pohjalta toimintasuunnitelman. Suorittamme mahdollisen kohdekäynnin, vanhojen suunnitelmien selvitykset, laadimme uudet suunnitelmat. Laaditaan kilpailutusasiakirjat ja suoritetaan kilpailutus. Rakennuttamistehtävien ja valvonnan jälkeen suoritetaan vastaanottotoimet. Luovutetaan tilaajalle toimiva laitteisto, joka on asennettu virallisten sopimusasiakirjojen ja takuuaikojen tukemana. Huolehdimme myös huoltokirja-aineiston toteuttamisesta sekä takuuajan erilaisista velvoitteista aina takuutarkastukseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!