Sähkösuunnittelulla oikein mitoitettua tehoa ja säästöjä

Ensi vuonna 35 vuotta täyttävä suomalainen Refimex Machinery Oy tarjoaa sorvaus-, jyrsintä ja koneistuspalveluja. Juhlavuoden kynnyksellä yrityksen pitää kiireisenä toimitilalaajennusprojekti. Konepajateollisuus on merkittävä sähkönkuluttaja, joten projektissa sähkösuunnittelulla on merkittävä rooli. Asiakastarina: Sähkösuunnittelulla oikein mitoitettua tehoa ja säästöjä Kaksi vuotta sitten toteutuneen yrityskaupan myötä Refimexissä luotiin kasvustrategia. ”Kun aloitimme kasvustrategian toteuttamisen, meillä oli 27 henkilöä töissä ja nyt […]

Lue lisää

Lepistölle sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyys

Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy on myöntänyt Christian Lepistölle sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyyden. Kuntotutkijan pätevyydellä voidaan toteuttaa laadukkaasti erilaisia enintään 1000 V AC ja 1500 V DC sähkölaitteistojen kuntotutkimuksia. SETI Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin nimeämä puolueeton ja riippumaton sähköturvallisuuslain mukainen pätevyydenarviointilaitos. Kuntotutkimuksella saadaan käsitys järjestelmän elinkaaresta, kunnosta ja turvallisuudesta. Sähkölaitteiston kuntotutkimuksen avulla investointitarpeet voidaan suunnitella etukäteen, ja […]

Lue lisää

Kustannustietoinen ja tuotemallipohjainen suunnittelu sekä sen hyödyntäminen

Urakoinnin ja rakentamisen alalla yleensäkin on pitkään puhuttu määräluetteloiden tarpeesta ja sen puutteesta. Velocella asiaan on tartuttu ja ensimmäiset tuotemallien kautta laaditut määräluettelot on luovutettu hankkeissa urakoitsijoiden käyttöön.

Lue lisää

Veloce aloittaa vuoden 2022 kasvulla.

Juho Ylipaino ja Christian Lepistö ovat uusimmat Velocelaiset.

Lue lisää

SUUNNITTELUN TULEVAISUUS JA KEHITYS

Suunnitteluala hakee parhaillaan omaa hybridityöskentelyn ympäristöä ja elää samalla kiivasta sovelluskehityksen aikaa. Miten nämä sitten istuvat suunnittelualan kehitykseen? Pohditaan tässä hieman itse suunnittelua ja suunnittelutuotetta.

Lue lisää

OTTO TIKKANEN VELOCELLE

9.8.2021 Velocen kasvu sai ensi askeleensa, kun Otto Tikkanen aloitti oman matkansa Velocella.

Lue lisää

Noin vuoden verran,

sen olen nyt yrittäjänä toiminut ja nauttinut jokaisesta hetkestä. Vielä ei pitänyt olla seuraavan julkaisun aika, mutta linkkarihan se ilmoitti vuoden kuluneen, joten ajattelin pienen koonnin olevan paikallaan. Ajankohta on myös sinällään sopiva Velocen ollessa tietyn murroksen kohdalla.

Lue lisää

Sähkösuunnittelu ja laatu

Miten tuotetaan laadukas sähkösuunnittelutuote?

Lue lisää

Hetken matkaa

Hetken matkaa Matkani alkaa Pattijoelta, nykyisin Raaheen kuuluvasta pienestä kylästä noin 70 kilometriä Oulun Kärpän alapuolelta.

Lue lisää